Sabtu, 13 September 2014

Gendhing Gendhing Banyumas Kreasi Baru- Glaha-Glehe


Gendhing Gendhing Banyumas Kreasi Baru - Glaha-Glehe

Paguyuban Karawitan Banyumas "Lingga Mas"
Pimp : S.Bono

1. Glaha-glehe
2. Penganten Anyar
3. Cowet-cowetan
4. Linggamas
5. Mangga Mampir
6. Slawatan
7. Kembang Blimbing

FLAC + Scan = 376 MB


Selasa, 02 September 2014